ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ GREEN 360

About Us

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η οικολογία και η αειφορία είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, λόγω της κλιματικής αλλαγής και της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Όλοι μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις ενέργειες που γίνονται σε μεγάλη κλίμακα, τόσο για την αποφυγή περαιτέρω ζημιάς, όσο και για την αποκατάσταση της υγείας του περιβάλλοντος και της ατμόσφαιρας. Όμως δεν αρκεί να παρατηρούμε τι συμβαίνει σε εθνική ή παγκόσμια κλίμακα αλλά χρειάζεται ο καθένας μας, με τις καθημερινές του ενέργειες να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.
Αυτό το σκεπτικό οδηγεί το όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο, σε ένα υγειές και πολύχρωμο περιβάλλον, όπου ο καθένας από εμάς συμβάλει στην κυκλική διαχείριση των πόρων, την μείωση της υπερκατανάλωσης και κάνει την οικολογία καθημερινό τρόπο ζωής.
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο με οικολογική συνείδηση και είναι προορισμένα να χρησιμοποιούνται προς όφελος του περιβάλλοντός μας. Αναζητούμε διαρκώς λύσεις και νέα προϊόντα καθημερινής χρήσης που βοηθούν ώστε η επαναχρησιμοποίηση (Reuse), η μείωση κατανάλωσης (Reduce) και η ανακύκλωση (Recycle) να είναι αναπόσπαστα μέρη της καθημερινότητάς μας. Περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας για να κάνουμε πιο εύκολο τον πράσινο τρόπο ζωής σας.

To BLOG MAΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΔIABAΣTE ΠEΡIΣΣOTEΡA