Είμαστε περήφανοι για τους οικιακούς κομποστοποιητές μας, γιατί προσφέρουν ευέλικτες λύσεις και οφέλη τόσο για τον χρήστη όσο και για το περιβάλλον. Το Bokashi Organko 1 και το Bokashi Organko 2 είναι ολοκληρωμένα προϊόντα με ολιστικές προδιαγραφές προστιθέμενης αξίας και αποδεικνύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για όλους μας.

Υλικό

Οι αξίες της κατασκευάστριας εταιρείας, Plastica Skaza, και ο σεβασμός για τους φυσικούς πόρους αντικατοπτρίζονται ξεκάθαρα στη δημιουργία προϊόντων με την επωνυμία της. Έτσι, οι κομποστοποιητές Bokashi Organko κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, επομένως, φροντίζουν το περιβάλλον και μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Το 2020, με τους κομποστοποιητές Bokashi Organko, αποτράπηκε η απελευθέρωση 322 τόνων άνθρακα.

Το «απλώς» ανακυκλωμένο πλαστικό δεν είναι αρκετό, κι έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο προϊόν – το Bokashi Organko 2 Ocean. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό και περισσότερο από το 30% του αποτελείται από διαλεγμένα και ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος. Με αυτό το προϊόν, όχι μόνο φροντίζουμε τις υγιεινές συνήθειες των χρηστών μας, αλλά και αποδεικνύουμε ότι νοιαζόμαστε για τον πλανήτη.

Σχέδιο

Ο μικρότερος κομποστοποιητής, Bokashi Organko 2, τιμήθηκε με το Red Dot Design Award το 2019, αποδεικνύοντας ότι δημιουργήθηκε για την κουζίνα και με το σχεδιασμό του υποδηλώνει ότι ανήκει στον πάγκο της κουζίνας. Το Bokashi Organko 2 είναι ο μόνος κομποστοποιητής στον κόσμο που του έχει απονεμηθεί το προαναφερθέν βραβείο, κάτι που αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι πάντα σκεφτόμαστε την ικανοποίησή σας όταν δημιουργούμε και αναπτύσσουμε νέα προϊόντα.

Εμπειρία χρήστη

Ολόκληρος ο σχεδιασμός τόσο του Bokashi Organko 1 όσο και του Bokashi Organko 2 είναι άψογα φτιαγμένος έτσι ώστε η λειτουργικότητα του προϊόντος – η διαδικασία ζύμωσης – να μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς οξυγόνο. Αυτό είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία.

Το Bokashi Organko 1 είναι εξοπλισμένο με αεροστεγές καπάκι που ανοίγει εύκολα και σφραγίζει τέλεια, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία ζύμωσης στον κομποστοποιητή ολοκληρώνεται χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εν τω μεταξύ, το Bokashi Organko 2 έχει σχεδιαστεί με πρέσα που εκτελεί τη λειτουργία ενός καλύμματος κενού αέρος. Με τη σωστή χρήση, επιτρέπουμε μια ομαλή και απόλυτα σωστή διαδικασία ζύμωσης, στο τέλος της οποίας αποκτάτε μια βάση για κομπόστ πρώτης κατηγορίας και υγρό Μποκάσι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό αποχέτευσης ή να αραιωθεί για το πότισμα των φυτών.

Starter Kit

Το Bokashi Organko 1 είναι ο μόνος κομποστοποιητής στον κόσμο που προσφέρει ένα απόλυτο starter kit. Η συσκευασία αποτελείται από κομποστοποιητή 16 λίτρων, αεροστεγές κάλυμμα, σκεύος πολτοποίησης, σουρωτήρι, δοσομοτρητή, κύπελλο αποστράγγισης και εγχειρίδιο χρήσης με 14 γλώσσες. Έτσι, ο κομποστοποιητής είναι έτοιμος για χρήση αμέσως και εσείς είστε εξοπλισμένοι για όλα τα βήματα – από τη συλλογή των βιολογικών αποβλήτων έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας ζύμωσης.

Οικολογική συσκευασία

Η συσκευασία των κομποστοποιητών μας Bokashi Organko είναι φιλική προς το περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο οικολογικό χαρτόνι και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Κατασκευάζεται με λιγότερη κόλλα και λιγότερα μελάνια. Τα μελάνια έχουν ως βάση το νερό και στο κάθε κουτί αναγράφονται στοιχεία 12 γλώσσες. Επίσης φτιάξαμε συσκευασία για το σετ 2 τεμαχίων Bokashi Organko για όσους είναι ειδικοί στην κομποστοποίηση Bokashi. Με αυτήν την οικολογική συσκευασία, βελτιστοποιήσαμε τη φόρτωση παλετών, γιατί πρόκειται ταυτόχρονα και για συσκευασία μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε επιπλέον χαρτοκιβώτιο, ούτε κολλητική ταινία για την αποστολή για μεταφορά.

Με όλα αυτά, βελτιώσαμε ολόκληρη την ιστορία του Bokashi, η οποία αποτελεί εξαιρετική απόδειξη ότι εργαζόμαστε για την αειφορία και τα φιλικά προς το περιβάλλον κινήματα.